Wijn-spijs 22 januari

De eerste Corona sluiting hebben wij dit voor het eerst gedaan. Dat is zo goed bevallen dat we het nu weer zullen herhalen. Op zaterdag 21 januari de start is  vanaf 16.00 uur. Tussen 16.00 en 17.00 zijn we bij jullie.

Omdat je in deze bijzondere tijd ook moet bewegen maar ook wilt genieten, hebben wij een speciale WIJN-SPIJS-WANDELING Corona-style! De wandeling is van uit je luie stoel naar de voordeur om 6 maal open te doen voor een gevuld glas wijn en een bijpassend gerecht. We​ komen 6 maal bij jullie thuis langs om de wijn in te schenken en het gerecht te bezorgen. Mocht je niet van wijn houden, kunnen we ook verschillende bieren schenken.

Daarnaast kun je inloggen op ons online-platform voor een toelichting op de wijnen en de gerechten en ​uiteraard gezellig contact met de mede-deelnemers. (samen borrelen op afstand)​

6 gerechten en 6 glaasjes wijn of bier

Wat heb je nodig?·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Twee lege wijnglazen per deelnemer·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een tafeltje om voor je voordeur te zetten.

Hierop zullen wij de gerechten zetten en de wijn inschenken. Deze kunnen jullie er daarna zelf van af pakken (1,5 meter)·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een smartphone of computer met webcam​

Hoe werkt het?

Reserveer je tafel thuis via meergenieten.com . Reserveren button

Je geeft aan met hoeveel personen en kunt u ook direct afrekenen

Geef je adres waar de wijn/spijs wandeling gaat plaats vinden door (Gezien de logistiek is het alleen mogelijk om in MOORDRECHT deel te nemen)

Eventueel kun je allergieën of dieetwensen doorgeven

Wij sturen je een bevestiging en de instructie’s om online in te loggen zaterdag 22 januari voor 15.00 uur

De gedronken wijnen zijn achteraf tegen een leuke korting te bestellen.​​

Culinaire groet,

Nuria , Peije en Team Meer Genieten