Wijn-Spijs 29 november

Lieve Gasten,

Zondag 29 november gaat wijn en spijs wandeling corona-style op herhaling. Uiteraard met andere wijn en gerechten, laat je door ons verrassen.

Vorige Corona sluiting hebben wij dit voor het eerst gedaan en 25 oktober hebben we dat herhaald. Dat is zo goed bevallen dat we het nu opnieuw zullen herhalen. Op zondag 29 november de start is tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Op deze dag zijn er geen gewone maaltijden te bestellen.

Omdat je in deze bijzondere tijd ook moet bewegen maar ook wilt genieten, hebben wij een speciale WIJN-SPIJS-WANDELING Corona-style!De wandeling is van uit je luie stoel naar de voordeur om 6 maal open te doen voor een gevuld glas wijn en een bijpassend gerecht. We​ komen 6 maal bij jullie thuis langs om de wijn in te schenken en het gerecht te bezorgen. Mocht je niet van wijn houden. We kunnen ook verschillende bieren schenken.

Daarnaast kun je inloggen op ons online platform voor een toelichting op de wijnen en de gerechten en ​uiteraard gezellig contact met de mede-deelnemers. (samen borrelen op afstand)​

6 gerechten en 6 glaasjes wijn voor ​ € 44,50

Wat heb je nodig?·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Twee lege wijnglazen per deelnemer·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een tafeltje om voor je voordeur te zetten.

Hierop zullen wij de gerechten zetten en de wijn inschenken. Deze kunnen jullie er daarna zelf van af pakken (1,5 meter)·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een smartphone of computer met webcam​

Hoe werkt het?

Meld je aan bij ons via onze bestelsite. meergenieten.com

Je geeft aan met hoeveel personen

Geef je adres waar de wijn/spijs wandeling gaat plaats vinden door(Gezien de logistiek is het alleen mogelijk om in MOORDRECHT deel te nemen)

Eventueel kun je allergieën of dieetwensen doorgeven

Wij sturen je een bevestiging en de instructie’s om online in te loggen zondagmiddag 29 november va 15.00 uur.

De gedronken wijnen zijn achteraf tegen een leuke korting te bestellen.​​

Culinaire groet,

Nuria en Peije