Wijn-Spijs Valentijns-editie

Lieve Gasten,

Zondag 14 februari gaat wijn en spijs wandeling corona-style op herhaling. Dit keer een speciale Valentijns-editie. Uiteraard kun je ook gewoon meedoen ook als je iets minder verliefd bent of met meer dan 2 personen. Laat je door ons verrassen door onze wijnen en gerechten in het teken van de liefde.

Vorige Corona sluiting hebben wij dit voor het eerst gedaan. Dat is zo goed bevallen dat we het nu voor 4e keer zullen herhalen. Op zondag 14 februari de start is tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Op deze dag zijn er geen gewone maaltijden te bestellen.

Omdat je in deze bijzondere tijd ook moet bewegen maar ook wilt genieten, hebben wij een speciale WIJN-SPIJS-WANDELING Corona-style! De wandeling is van uit je luie stoel naar de voordeur om 6 maal open te doen voor een gevuld glas wijn en een bijpassend gerecht. We​ komen 6 maal bij jullie thuis langs om de wijn in te schenken en het gerecht te bezorgen. Mocht je niet van wijn houden, kunnen we ook verschillende bieren schenken.

Daarnaast kun je inloggen op ons online-platform voor een toelichting op de wijnen en de gerechten en ​uiteraard gezellig contact met de mede-deelnemers. (samen borrelen op afstand)​

6 gerechten en 6 glaasjes wijn voor ​ € 44,50

Wat heb je nodig?·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Twee lege wijnglazen per deelnemer·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een tafeltje om voor je voordeur te zetten.

Hierop zullen wij de gerechten zetten en de wijn inschenken. Deze kunnen jullie er daarna zelf van af pakken (1,5 meter)·​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een smartphone of computer met webcam​

Hoe werkt het?

Meld je aan bij ons via onze bestelsite. meergenieten.com

Je geeft aan met hoeveel personen

Geef je adres waar de wijn/spijs wandeling gaat plaats vinden door (Gezien de logistiek is het alleen mogelijk om in MOORDRECHT deel te nemen)

Eventueel kun je allergieën of dieetwensen doorgeven

Wij sturen je een bevestiging en de instructie’s om online in te loggen zondagmiddag 14 februari va 15.00 uur.

De gedronken wijnen zijn achteraf tegen een leuke korting te bestellen.​​

Culinaire groet,

Nuria en Peije