Bieractie Brouwerij 1923

Het gouden uur
Traveys

Steun uw winkelier, bestel Moordrechts bier!

Meer Genieten bieractie met Brouwerij 1923

BBQ bierpakket € 27,5 nu  € 23,50  

3 flessen 33 cl Baander

3 flessen 33cl  Gouden Uur

1 fles Traveys 75 cl

Baander

Witbier van biologische tarwe uit de eendrachtspolder. Alc 4% . Een heerlijke dorstlesser op een zonnige dag.

Gouden Uur

In het hart van de bieren van brouwerij 1923 staat het Gouden Uur. Een befaamd lichtvoetig blond bier.  Alc 5,5%. Heerlijk genieten op het terras in de zon of bij de vuurkorf. 

Traveys 

Wie de oude manuscripten erop naslaat,  ontdekt de verhalen over Dirk van Traveys van Moordrecht, leenman van Graaf Floris V in de 13e eeuw. Op zijn schild droeg Traveys de Zilveren Ster, die we nu nog steeds kennen als het wapen van Moordrecht. Met het verstrijken van de eeuwen is deze plek langs de IJssel een bron gebleven van strijd, inspiratie en levenslust. Die rijke historie vieren we met dit krijgshaftige bier, waarin de aroma’s een zwierige hofdans uitvoeren, om in de afdronk aan te zwellen tot een zinnenprikkelende finale. Een Edele tripel met 9% Alc. 

Bestel het bierpakket en wij bezorgen deze kosteloos en contactloos bij u thuis*. Zo komen we samen de quarantaine door.

Stuur uw bestelling via whatsapp naar 06-38197055 en wij bevestigen deze en sturen tevens een betaalverzoek.

Na betaling heeft u dit pakket uiterlijk binnen 3 werkdagen in huis. Geef uw bezorg voorkeur (tijd en dag) aan in de bestelling, zelf afhalen in de winkel is natuurlijk ook mogelijk.

* In Moordrecht, Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Nieuwerkerk ad IJssel, Gouderak, Haastrecht  (andere bezorgplaatsen in overleg)